ارسال پاسخ

۹ دى ۱۳۹۹
لینک صفحه: http://pvcas.ir/n3297

pvc-asso.ir

تکنولوژی جدید برای توسعه پلاستیک  PEFزیستی با استفاده از پوست مرکبات

فناوری جدید توسعه یافته  در  VTT امکان استفاده از ضایعات کشاورزی حاوی پکتین مانند پوست مرکبات و تفاله چغندر قند به عنوان ماده اولیه پلاستیک های  PEF زیستی برای جایگزینی با  PET مبتنی بر سوخت فسیلی را فراهم می کند.

واحد کارشناسی فنی انجمن لوله و اتصالات پی وی سی:

 

 در هنگام جایگزینی مواد اولیه  PET  با پلیمرهای  PEF، می توان ردپای کربن بطری های پلاستیکی را کاهش داد که همچنین منجر به ماندگاری بهتر مواد غذایی خواهد شد.فناوری  VTT دارای مزایای قابل توجهی در ساخت پلاستیک های  PEF زیستی است. این تکنولوژی از یک واسطه پایدار به نام  FDCA(2 و 5 فوران دی کربوکسیلیک اسید) که یکی از مونومرهای  PEF است، برای تولید استفاده می کند که یک فرایند بسیار کارآمد را امکان پذیر می سازد. علاوه بر این استفاده از جریان ضایعات حاوی پکتین، امکانات جدیدی را برای اقتصاد مدور پلاستیک ها فراهم می کند.

 

PET (پلی اتیلن ترفتالات) و سایر پلی استرها به طور گسترده در بسته بندی مواد غذایی، بطری های پلاستیکی و منسوجات استفاده می شود. جایگزینی  PET  بر پایه فسیل با پلیمرهای PEF ( پلی اتیلن فورانوات) گیاهی می تواند ردپای کربن این محصولات را تا 50% کاهش دهد.

 

در آینده ای نزدیک شما می توانید آب پرتقال را در بطری هایی که از پوست پرتقال ساخته شده خریداری کنید. فناوری جدید  VTT یک رویکرد مدور برای استفاده از جریان ضایعات غذایی برای بسته بندی مواد غذایی با عملکرد بالا و در عین حال کاهش انتشار گاز گلخانه ای فراهم می کند.

 

علاوه براین خواص سد کننده پلاستیک   PEF بسیار بهتر از  PET بوده و محصولات غذایی ماندگاری بالاتری دارند.  PEFیک پلاستیک کاملا قابل بازیافت و تجدید پذیر با عملکرد بالا ست. بنابراین این امکان برای صنایع فراهم می شود تا ضایعات را کاهش دهند و  این امرتاثیرات مثبتی بر محیط زیست خواهد داشت.

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد